Hieronder vindt je de data en events van onze GoW Club.

Mocht je geen GOW Club Lid zijn of meewillen met een lid dan ben je vrijblijvend welkom! Mail ons dan en geef aan met hoeveel personen je wilt deelnemen:

info@girlsonwheelsonline.nl ovv "vrijblijvende deelname aan de GOW Club".

 

 

De Kick Off van de GoW Club is in april geweest!

 

Agenda - 2014

 

APRIL 

24 April was het zover, De Kick Off van de GoW Club! Iedereen heeft via de mail of mondeling via Katja, een uitnodiging gehad maar bij deze nog even de reminder.

Autobedrijven Kolenaar heette ons vanaf 16:30 uur, als eerste gastheer zijnde van de GoW Club, welkom in hun mooie bedrijf aan de Oosterveldsingel 7 – 7558 PJ te Hengelo , waar wij onder het genot van een kopje (h)eerlijke koffie, van verse Zavor koffiebonen gezet, elkaar informeel hebben ontmoet.

De Mazda's waren en zijn het bekijken waard en wij hebben al mogen ervaren hoe de Mazda CX-5, de Mazda 6 en de 3 rijden; onze favoriet tot nu toe is de CX-5! Op onze site binnenkort meer informatie over onze testritten.

Tegen 18:00 uur vertrokken wij vanaf Kolenaar naar Hotel Restaurant Het Lansink, waar Michelin Ster Topkok Lars van Galen ons in de speciale gastvrije keuken omgeving een heerlijk verrassingsmenu heeft geserveerd. Het was een heerlijke middag en avond en dank jullie wel!