Tijdens deze opnamedag was Florian onze gastheer/chauffeur (Potomac Motors) en dat deed hij fantastisch! Veel geleerd over rijden op het land en in het water. Het thema van vandaag was " Boys and Toys" en de man met de blinddoek is Rik Poelman (acteur) - hij werd verrast die dag doordat hij in zijn droom auto mocht (mee)rijden. Achter Rik zit Ravian de Vries (geluidsman) en daarnaast zit Rick Leenes (cameraman).

 

Robin Busscher was die dag ook mee als cameraman die dag en staat hier op de foto.  

 

De crew is natuurlijk veel groter - Tessa Wiegerinck (fotografe), Nick Faken (presentator), Roos Zondervan (presentatrice), Marvin Martis (presentator), Katja van Reede (presentatrice), Rik Spitters (cameraman/ editor), Rijn Kwakkel (cameraman), Janine Keizer (script/regie), Hilda Nanlohij (Styling en Visagie), Maurice Markslag (Drone cameraman), Stage-X (licht), PJ Media (licht) en de vele vrijwilligers die meedenken en meedoen. Binnenkort stellen zij zichzelf voor en we zetten dit filmpje hieronder...nog even geduld....