Alle onderstaande personen en bedrijven hebben de afgelopen jaren meegedacht, meegeholpen, gesponsored, vooral veel afgewacht en hun energie in Girls on Wheels (afkorting GoW) gestoken. Om die reden zijn zij, kosteloos, algemeen lid want GoW waardeert alle hulp van haar Business Clubleden.

Meer weten? Mail ons info@girlsonwheelsonline.nl 

 

Cine Crowd, Motoport Hengelo,  ELM,  Yamaha,  Impaqed Products, Stadsmagazine Enske,  GeoWine, Hans van Os Ontwerper, Administratie.Net,  Nijwa Groep B.V., Munsterhuis, Ondernemersclub Hengelo in Bedrijf, Kolenaar Autobedrijven B.V., Jans fasHion, Hilda Nanlohij (Styling en Visagie),  Patrick Tilley Visuals,  Ravian Sound Design,  Esche productions, Ziezo Tekst en Beeld,  Addictive Productions, Move Your Crowd, Red Baron Media, Rick Leenes, SBF Broadcast Facilities,  WEB 053, My Guapa, Delphino Print, Blue Eyes Media, Potomac Motors, Peter - De Motor Opleider,  RaceFUN, Triple-R Hengelo, De Racing Diva's, Land Rover Centre Enschede, Peterman Autogroep, Edgar Dauvillier (advies), Vredestein, AYL Mediaproductions, De Tweede Kamer (Isla Ibiza kleding en hairdesign), Tim Coronel, Tom Coronel, Maurice Markslag, Werner Budding (advies), QlickDesign B.V., Ipatech, SignMind,  APK Station Roy Pahler, Furness Cars,  Zavor Koffie,  Chocolaterie Hulshof, Twente Journaal, PM-Recordings, M-Works, Begin je Webshop,  Stage-X,  TwenCo,  De Splinter B.V., MaseratiVerhuur,  Tessa Wiegerinck Fotografie, Rosico Roof and Signage Coating, Robin Sue Guillot, Rik Poelman (acteur),  Nick Faken (presentator), Katja van Reede (presentatrice), Busscher Fotografie, Elly de Graaf (actrice),  WalnutScorpionArts, Freddy van Tellingen (Advies), Annemieke Hulzebos, Roos Zondervan,  Theo Schaaf (gast), Manon Pater (gast), Femme Frontaal (advies), Jeroen Schaap - Eyeworks (advies), Dennis Kuipers, Eddy van der Ley, Michael van Knippenberg Advocaten (advies), PJ Media  - en er komen steeds meer leden bij!

 

 

Het ontstaan van de club?

 

In 2010 is het hele idee ontstaan van Girls on Wheels en per jaar kreeg het meer gestalte. Nu is het DE tijd om er voor te gaan, een compleet pakket voor wielliefhebbend Nederland. Wij stappen nu in zodat we met de groei mee omhoog kunnen gaan. Niets is mooier dan met een groep, door passie gedreven mensen, 3.0 te ondernemen en een bijzonder all-in formule neer te zetten. 

Met zijn allen is het mogelijk om HET autoprogramma voor vrouwen, met een knipoog naar de man, werkelijkheid te laten worden en wij bedanken alle Club leden dat zij dit tot zover al mogelijk hebben gemaakt!

 

Follow and come GoW join us!