Op deze site zullen wij, samen met sponsoren, adverteerders en crowdfunders "HET autoprogramma voor vrouwen, met een knipoog naar de man" Girls on Wheels promoten en doorontwikkelen totdat de afleveringen een feit zijn! Wij zullen je op de hoogte houden van alles wat wij ondernemen, testen, filmen, interviewen en wat er nog meer op de planning staat. Het kan zijn dat dit best een behoorlijke tijd duurt maar we blijven er actief mee bezig tot Girls on Wheels als TV programma staat als een huis!

 

Wij presenteren het programma als mannen en vrouwen team, we beleven samen allerlei leuke wielzaken en laten vrouwen zowel als mannen met hun droom auto in beeld komen. Wij vrouwen willen ook wel eens weten waarom die man "warm loopt" voor een bepaalde auto, een sport of een wiel hobby dus we mixen "vanuit de vrouw gestelde vragen" in onze afleveringen maar we hebben nog veel meer wat we jullie willen laten zien! Als je deze site in de gaten houdt dan zie je ook hoe en waarom wij jullie steun nodig hebben om de extra slag te kunnen maken!

 

Hartelijk dank voor alle steun en laten we er samen voor gaan!

 

Vrolijke groeten,

Het Girls on Wheels (GoW) Team